Ondersteunen

Meehelpen

Wat gaaf dat u het werk van Living Hope Africa wilt ondersteunen. U kunt bijdragen aan het werk door middel van een financiele ondersteuning, gebed  of door u als vrijwilliger in te zetten voor onze missie.

Donatie

Heel erg bedankt dat u het werk van Living Hope Africa wilt ondersteunen. Met uw ondersteuning kunnen lokale evangelisten in Afrika het evangelie delen.

Uw ondersteuning kunt u overmaken op onderstaand bankrekeningnummer:

 – NL12RABO0319739872

 – Ten name van Living Hope Africa.

De organisatie Living Hope Africa is geregistreerd als ANBI stichting. Dit betekend dat u deze gift bij de belastingdienst kunt opgeven. Wij staan bij de belastingdienst geregistreerd onder het nummer RSIN 857496967.

Gebed

Wij willen u vragen om te bidden voor het werk van Living Hope Africa. Wij vragen u te bidden dat wij het evangelie in Afrika mogen verspreiden. Wij geloven in de kracht van gebed en zien dit ook als een belangrijke ondersteuning. Ontzettend bedankt voor uw gebeden.

Vrijwilliger

Wil jij je graag inzetten als vrijwilliger voor Living Hope Africa? Er zijn veel werkzaamheden waar wij jouw hulp goed voor kunnen gebruiken. Wanneer je een email stuurt met naam en telefoonnummer naar info@livinghopeafrica.nl zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen

DSC_0792